African Night 2/ Color Rumba / African Buffet

Beste Bebopper,

Na het succes van de vorige editie organiseren we op zaterdag 23 april onze tweede Afrikaanse Avond. Dit jaar kan je eerst culinair genieten van een Afrikaans buffet, verzorgd door onze vriendinnen uit de Brusselse Matonge.

Color Rumba is een band van Congolese meestermuzikanten van de Brusselse Matonge, aangevoerd door zanger Yan Koy en gitarist Pappy Muntu, speelt rumba & soukous van de jaren 60 tot 80 die je flink zal doen dansen! In hun wervelende, opzwepende liveset neemt Color Rumba je mee in een soort Afro-Latino fusie.

Tropische rock met hypnotiserende gitaarmelodie├źn, stevige ritmes en meerstemmige zang op z'n Congolees. Zoals ze zelf zeggen: "Ca va chauffer, kitoko!" (Het gaat hier stuiven, blanke!)

Dj Brizz zorgt voor een stomende afterparty.

Deze avond is een initiatief van The Bebop, Colora Festival en www.ithemba.be ten voordele van de Baraa Primary School in Arusha, Tanzania, een kleuter- en basisschool met bijna 1500 kinderen."Kan je die avond niet komen, maar wil je het project toch steunen? Kijk dan op www.ithemba.be hoe je een gift kan doen.

Alvast bedankt."

Reserveer tijdig je tickets.

Voor het Afrikaans buffet + concert : € 50.00 ( drinks not included) Aanvang om 19.00u
Voor het concert : € 15.00; Aanvang om 21.30u

Met muzikale groeten,

Het Bebop Team

Sat 23.04

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag