De Sprekende Ezels

‘De Sprekende Ezels’ is een experimenteel laagpodiumvoor poëzie, woord, muziek, standup, hamsterslingeren, ...Alles wat je binnen 10 minuten voor elkaar krijgt op één van onze podia, en geen lelijke vlekken achterlaat, is welkom. Over mooie vlekken kan onderhandeld worden.

‘De Sprekende Ezels’ is er voor iedereen. Al wie ook maar enige mate van menselijke contouren vertoont mag het podium op. Het is een plek waar je als beginneling eerste ervaring kan komen opdoen, maar net zo goed mogen ervaren rotten nieuw werk komen uitproberen.

‘De Sprekende Ezels’ is géén wedstrijd. We doen geen selecties. Al wat je nodig hebt om deel te nemen is goesting. Wie zich inschrijft staat gegarandeerd één van de volgende keren op het podium.Er valt dan ook geen fluit te winnen. Behalve dan misschien ervaring, een extra streepje zelfkennis, applaus en aandacht van soortgenoten, en veel te weinig drankbonnetjes tegen de zenuwen. En als je een echt opmerkelijke prestatie weet neer te zetten kan je wie weet wel mee op de volgende akelig spectaculaire ‘De Sprekende Ezels Deluxe’ zomertour.

‘De Sprekende Ezels’ is ervrijwel altijd en overal: dwz elke maand in Gent, Antwerpen, Brussel, Leuven en  Turnhout.

‘De Sprekende Ezels’ is altijd gratistoegankelijk voor het publiek.

‘De Sprekende Ezels’ is ooit het podium geweestvoor Gregory Frateur (Dez Mona),  Maarten Inghels, Mira, Alex Agnew, Andy Fierens, Caroline Van Ransbeeck (Few Bits), Selah Sue, Stoomboot, en vele anderen.

‘De Sprekende Ezels Deluxe’ is een prettig gestoorde zomertour doorheen het vlaamse land,  met een exquise selectie performers uit het voorbije seizoen. In de zomer van 2013 stonden ze op volgende festivals: M-idzomerfestival in Leuven, poëziefestival in Watou, Vrijstaat O in Oostende

Een organisatie van 30CC

Mon 09.11

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag