GUY SWINNEN S.O.S. MUSIC

HET BESTE UIT 30 JAAR GUY SWINNEN

A) Omdat het in de muziek steeds meer om het ‘format’ en steeds minder om de muziek lijkt te gaan. B) Omdat er meer muziek is in het leven van Guy Swinnen dan The Scabs alleen. C) En omdat het zo mooi uitkomt met de familienamen Swinnen.Oelbrandt.Schampaert.

Daarom heet het nieuwe programma van Guy Swinnen voor theaters en kleinere zalen S.O.S. MUSIC. Na de grote podia geeft hij zich over aan de intimiteit en het lijfelijk contact. Hij brengt het beste uit 30 jaar eigen werk met veel aandacht voor ambacht, detail en sfeer. De evergreens in een sobere, akoestische versie die naar de essentie gaat. En zijn vele andere muzikale kinderen in een uitvoering die ze de aandacht geeft die ze verdienen.

De vorm en het gewicht vertonen verwantschap met HARD TIMES REVISITED, het succesrijke programma waarmee Guy Swinnen, Jan Hautekiet en Andries Boone enkele jaren geleden alle hoeken van het land zagen. Alleen is het avontuur nu - nog - veel groter. De bezetting zegt alles. Het kompas wijst duidelijk in de richting van Amerika(na). Swinnen brengt zijn nummers terug naar waar ze vandaan komen.

S.O.S. MUSIC wordt een avond voor minnaars van muzikanten, muziekinstrumenten en mooie muziek.

GUY SWINNEN – akoestische gitaar, mondharmonica, zang
JAN OELBRANDT - pedal steel, dobro, backing vocals
EVA SCHAMPAERT - cachon, percussie, (elektrische) piano, backing vocals 

Mon 14.11

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag