Ibernice Macbean en Het Johan Clement Trio

Black Voice Ibernice MacBean is zonder twijfel een muzikale kameleon. Ze is een opvallende podiumverschijning en voelt zich thuis in jazz, pop, soul en wereldmuziek. Als zangeres werkt(e) ze samen met onder meer Zap Mama, Mark King, Paul Michiels, Dirk Brossé en gezelschappen als Atraversando. Onlangs stond ze nog op de planken met het Vlaams Radiokoor onder leiding van Kim Burton met de Gospel Train.
 
In haar eigen jazzy stijl en samen met het Johan Clement Trio brengt ze een fantastisch repertoire, met tal van bekende jazzstandards, die je allemaal bekend in de oren zullen klinken.
 
Het Johan Clement Trio , met Johan op piano, Bart De Nolf op bass en Luc Van Den Bosch op drumus begeleidde door de jaren heen vele topmusici zoals Toots Thielemans, Deborah Brown, Art Farmer, Scott Hamilton, Georgie Fame, Mark Murphy, Sal Nistico, Jerome Richardson, Johnny Griffin, Dave Pike, Clark Terry, Benny Bailey, Ed Thigpen, Lou Tabackin, Madeline Bell, Harry Allen, Peter King, Rita Reys, Jean François Prins, Judy Niemack, Philippe Cathérine, Ali Ryerson en Slide Hampton.
 
Concert in het kader van www.leuvenjazz.be
 
Tijdig reserveren is de boodschap.....

Reserveer

Fri 27.03

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag