Concerten

At The Bebop kan je tijdens de winterperiode op regelmatige basis een concert meepikken. Wij trachten ieder jaar de nodige variatie te brengen in ons programma. In functie van het genre is het nu eens zittend (120 pers.) en dan weer staand (160 pers). Indien je zeker wil zijn van je plaatsje reserveer dan zo vlug mogelijk via mail. Dat geeft ons de mogelijkheid om alles optimaal te organiseren in functie van de ruimte en de akoestiek, zodat je in de beste omstandigheden kan genieten van het concert.

Artiesten die de revue gepasseerd zijn: Toots Thielemans, Willy Deville, Absynthe Minded, Lady Linn & Her Magnificent Seven, Jan Akkerman, Brussels Jazz Orchestra, Rick De Leeuw en Jan Hautekiet, Jef Neve, PP Michiels, The Seatsniffers, Philippe Catherine, Fischer Z,, Sioen, Blues Lee, Mo & Grazz e.v.a......

Rebirth :: Collective is een Leuvens/Antwerpse jazzband, opgericht door trombonist Dree Peremans in 2010. Rebirth::collective is een octet met vijf blazers en ritmesectie (piano / contrabas / drums) en functioneert als een kleine bigband met composities en arrangementen hoofdzakelijk geschreven door Dree Peremans zelf.
 
Qua Sound en Stijl is het gebaseerd op de swingende traditie van bebop en hardbop uit de jaren vijftig en zestig, maar toch met een moderne en jeugdige twist. 
 
Thu 28.09
Na hun uitverkocht concert van twee jaar geleden hebben Frank en kompanen de Bebop uitgekozen als een van de locaties om hun gloednieuwe cd voor te stellen.
Wij voelen ons uiteraard zeer vereerd. 
 
Wed 08.11

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag