Feesten

Bedrijfs- of privéfeestjes "At The Bebop", dat betekent een aangenaam en relaxerend avondje uit in een uniek kader. Onze Jazzy Bar & Brasserie ademt de sfeer uit van het groezelige New-Orleans  en de Resident Chef en zijn team  nodigt je graag uit in het sfeervolle restaurant. Met zijn back-to-basic filosofie combineert de Chef trendy food met gezelligheid, waarbij steeds gewerkt wordt met seizoensgebonden, kwaliteitsvolle producten aan eerlijke, betaalbare prijzen. Met de keuken streven we ernaar te werken met streekgebonden ‘pays du terroir’ producten om onze ecologische footprint te beperken.

“At The Bebop” biedt vele mogelijkheden en menuformules, waarbij zeer flexibel wordt ingespeeld op de specifieke wensen van de klanten. Een verzorgde receptie in lobby van de bar, een ongedwongen walking dinner, Toscaans tafelen met vrienden, een barbecue op ons tuinterras of een  eerder klassieke maar zeer verzorgde 3-gangen plate-service, het is allemaal mogelijk in de Bebop.

**********

Wil je graag een drink organiseren met een aantal cosy en swingende hapjes, dan biedt de lobby van onze bar een mooi alternatief. Mediterraans fingerfood op de staantafels en de toog, enkele zeer verzorgde appetizers, een glaasje ‘Pere Ventura Cava' of een biertje, leuke mensen en prachtige lounge-sound op de achtergrond.  De Bebop biedt de ruimte en verwelkomt jullie graag tot 150 personen.  

De Walking dinner is een succesrijke menuformule waarbij uw gasten ongedwongen en op een heel gezellige manier kunnen genieten van een heel assortiment koude en warme trendy hapjes, die rustig rechtstaand gedegusteerd worden. Ideaal voor feestjes van 40 tot 100 personen, waarbij u exclusief kan beschikken over het restaurant. Achteraf kan er verder gefeest worden in de Bar, waar onze huis DJ’s  Jaak en Sofie voor een unieke sfeer en ambiance zorgen.

Heeft u zin om uw vrienden eens origineel te verrassen en de Zuiderse sfeer van de vakantieperiode terug op te snuiven aan tafel, dan kan u kiezen voor onze “Toscanian Style menuformule”. Genieten aan een lange tafel met een overvloed aan lekkere Zuiderse gerechtjes die doorlopend op tafel gezet worden. De Chef biedt geen vast menu aan, maar wil uw gasten creatief verwelkomen met dagverse producten die dezelfde ochtend op de vroegmarkt aangekocht worden. Om de originaliteit van dit concept te bewaren, serveren we dit enkel vanaf 10 tot max 35 personen.

Het originele concept aan onze barbecue is dat alle versnijdingen aan de bbq gebeuren en de gasten de cuisson van het vlees aan de Chef kunnen vragen. Geen klassieke brochetjes maar echte  Côte à l'os " Blanc- Bleu- Belge" met verse Béarnaise, gemarineerde lamsbout met rozemarijn en lookteen-tjes,....Hierbij bieden we een volledig en zeer gevarieerd saladebuffet aan met 14 verschillende salades,  dressings, vinaigrettes  en pommes au four.

Hou je het liever bij de klassieke plate-service,  met bediening aan tafel, dan kunnen we u verschillende formules aanbieden. Dagverse, kwaliteitsvolle  producten, à la minute klaargemaakt met  een uitgebreide keuze, ook vegetarische gerechten, voor iedereen. De keuzemenu’s volgen de  seizoenen en zijn streekgebonden.

Wens je meer inlichtingen, aarzel niet om ons te contacteren via mail jaak@atthebebop.be of op 0475/86.78.50 (Sofie) of op 0497/61.43.27. (Dirk, Chef van de keuken). 

Vrijblijvend maken we graag een gepersonaliseerde offerte.

 

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag