Restaurant

Een pretentieloze keuken waar met verse producten wordt gewerkt en de "penne en tagliatelle" à la minute en al dente worden geserveerd ...

Reserveren kan via info@atthebebop.be  of bel 016/208604.

 

MENUKAART 23 JANUARI

 
LES GOUTS DU CHEF
 

De chef proudly presents zijn koude en warme appetizers. Laat u verrassen door zijn creativiteit van 5 verschillende hapjes, gebaseerd op de Oosterse, Mediterraanse en Belgisch-Franse keuken € 15.00

 

LES INCONTOURNABLES

 
‘Penne all’ arrabbiata’‘ De Bebopklassieker bij uitstek!’ Italiaans pastagerecht met licht pikante tomatensaus, afgewerkt met Pesto Genovese, rosace van Parmaham en Parmezaanschilfers € 15.00
 
“Rigatoni con sugo dolce di peperoni e verdure” brede pastastaafjes met  brunoise van Zuiderse groentjes, zoete paprikacoulis, verse Italiaanse kruiden, Mascarpone en Pecorinoschilfers € 20.00
 
 “The fabulous eggplant lasagna”, huisgemaakte vegetarische lasagna van gegrilde aubergines, courgette, bladspinazie, licht gegratineerd met gemalen Mozarella en Parmezaanse kaas € 20.00
 
.‘Gegrilde Ierse entrecôte (250-300gr)’ met een mesclun van jonge slablaadjes, knapperige Belgische frieten, geserveerd met groene peperroomsaus , gorgonzolasaus of verse Béarnaise € 29.00
 
 

LES FAVORIS DU CHEF A DECOUVRIR

“ Citrus-Cured wild sea bass fillet and a herb risotto” , smeuïge  Arboriorijst  met wilde zeebaarsfilet, groene aspergepunten, verse Italiaanse kruiden, citroenparfum  € 22.00
 
“Raviolini con crema di ricotta di  bufala e foglioline di spinaci ” , huisgemaakte ravioli met ricotta van buffelmelk, bladspinazie, verse Italiaanse kruiden, afgewerkt met  een salsa van kerstomaatjes en bieslook € 22.00
 
„Papardelle cacciatore‟ , brede lintpasta met hoevekip, boschampignons, lardons,kerstomaat, Mascarpone en jus van kwartels € 22.00
 
‘Pavé de cabillaud à l’unilatérale’, op de velkant gebakken kabeljauwhaas, grijze garnalen, bintjespuree met verse tuinkruiden, kort gebakken wintergroenten en saffraan € 29.00 
 
“Corona cerdo pata negra”  geroosterde varkenskroon ’pata negra’ met graanmosterd van Meaux, stoemp van prei en lenteui, enkele wintergroenten  en een frisse touche van pompelmoes € 29.00
 
“ Côte de Boeuf Black Angus Aberdeen” ( +/- 1kg ) schitterend gegrild Schots rundsvlees geserveerd met een fris slaatje, verse frietjes, huisgemaakte Béarnaise en peperroomsaus ( min. 2 pers.) € 79.00
 
LES DESSERTS

“Dame blanche” , klassieke bereiding met vanilleijs, warme chocolade en slagroom € 7.00
 

“Zabaglione al Amaretto” , sabayon op basis van amaretto en vanilleijs  € 8.00
 

“Verzorgd kaasbordje”, met notenbrood en druifjes  € 10.00

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag