Restaurant

Een pretentieloze keuken waar met verse producten wordt gewerkt en de "penne en tagliatelle" à la minute en al dente worden geserveerd ...

Reserveren kan via info@atthebebop.be  of bel 016/208604.
OUDJAAR IS AL VOLZET !

MENUKAART 10 NOVEMBER

 
LES GOUTS DU CHEF
 

De chef proudly presents zijn koude en warme appetizers. Laat u verrassen door zijn creativiteit van 5 verschillende hapjes, gebaseerd op de Oosterse, Mediterraanse en Belgisch-Franse keuken € 15.00

 

LES INCONTOURNABLES

 
‘Penne all’ arrabbiata’‘ De Bebopklassieker bij uitstek!’ Italiaans pastagerecht met licht pikante tomatensaus, afgewerkt met Pesto Genovese, rosace van Parmaham en Parmezaanschilfers € 15.00
 
Risotto ai profumi d’autunno’ smeuïge Arboriorijst met cantherelles, girolles en beukenzwammen,  afgewerkt met butternut, kastanjes, Mascarpone en een julienne van fazant € 22.50 .
 
“Lunette al tartufo ”, ravioli gevuld met witte truffel op een mousse  van doperwtjes, geserveerd met een Taleggiocrème, Shi-také al burro di tartufo en verse Italiaanse kruiden € 22.50.
 
‘Gegrilde Ierse entrecôte (250-300gr)’ met een mesclun van jonge slablaadjes, knapperige Belgische frieten, geserveerd met groene peperroomsaus , gorgonzolasaus of verse Béarnaise € 29.00
 
 

LES FAVORIS DU CHEF A DECOUVRIR

 Filets de cailles en salade façon du Chef ’ , lauwwarm slaatje van kwartelfilets, Conférence, Jonagold, chutney van grondwitloof, frambozenazijn en beurre d’Isigny  € 22.00
 
“Raviolini con crema di ricotta di  bufala e foglioline di spinaci ” , huisgemaakte ravioli met ricotta van buffelmelk, bladspinazie, verse Italiaanse kruiden, afgewerkt met  een salsa van kerstomaatjes en bieslook € 22.00
 
„Papardelle cacciatore‟ , brede lintpasta met hoevekip, boschampignons, lardons,kerstomaat, Mascarpone en jus van kwartels € 22.00
 
“ Filets de sole limande à l’Armoricaine “, tongscharfilets gevuld met een mousse van rivierkreeftkreeft, vergeten wintergroenten, bintjespuree met verse tuinkruiden, afgewerkt met een Nantuasaus € 29.00
 
“Fazanthaan à la Normande”, zacht gegaarde fazantfilet met Kampenhouts grondwitloof, gekarameliseerde appeltjes, stoemp van spekjes en savooi, saus op basis van blauwe bessen en Brandy € 29.00
 
“ Rôti de marcassin et ses garniture d’hiver”, zacht gegaarde filet van jong everzwijn, huisgemaakte kroketjes, wildgarnituur, pompelmoes, afgewerkt met poivradesaus en graanmosterd van Meaux € 29.00
 
“ Côte de Boeuf Black Angus Aberdeen” ( +/- 1kg ) schitterend gegrild Schots rundsvlees geserveerd met een fris slaatje, verse frietjes, huisgemaakte Béarnaise en peperroomsaus ( min. 2 pers.) € 79.00
 
LES DESSERTS

“Dame blanche” , klassieke bereiding met vanilleijs, warme chocolade en slagroom € 7.00
 

“Zabaglione al Amaretto” , sabayon op basis van amaretto en vanilleijs  € 8.00
 

“Verzorgd kaasbordje”, met notenbrood en druifjes  € 10.00

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag