Restaurant

Een pretentieloze keuken waar met verse producten wordt gewerkt en de "penne en tagliatelle" à la minute en al dente worden geserveerd ...

Reserveren kan via info@atthebebop.be  of bel 016/208604. Het restaurant is gesloten op dinsdag 23 april en woensdag 1 mei en zaterdag 4 mei.

MENUKAART 15 MEI

 
LES GOUTS DU CHEF
 
De Chef proudly presents zijn koude en warme appetizers.
Laat u verrassen door zijn creativiteit van 5 verschillende hapjes, gebaseerd op de Belgisch-Franse,
Mediterraanse en Oriëntaalse keuken. 
 
Deze worden enkel aangeboden als voorgerecht
 
 
 
 
 
LES INCONTOURNABLES
 
 
‘Penne all’ arrabbiata’ ,‘De Bebopklassieker bij uitstek!’ Italiaans pastagerecht met licht pikante  tomatensaus, afgewerkt met  Pesto Genovese, rosace van Parmaham en Parmezaanschilfers € 15.00
 
 
“Raviolini con crema di ricotta di bufala e foglioline di spinaci ” , huisgemaakte ravioli met ricotta van buffelmelk, bladspinazie, verse Italiaanse kruiden, afgewerkt met een salsa van kerstomaatjes en bieslook  € 22.00 
 
 
“ Risotto dellla primavera con piselli, fave ed erbe aromatiche” , smeuïge Arboriorijst met groene aspergepunten, doperwtjes, tuinbonen, Mascarpone, verse Italiaanse kruiden en afgewerkt met Parmezaanse kaas € 21.00 .
 
 
‘Gegrilde Ierse entrecôte (250-300gr)’ met een mesclun van jonge slablaadjes, knapperige Belgische frieten, geserveerd  met groene peperroomsaus , gorgonzolasaus  of verse Béarnaise  € 29.00.
 
 
 
 

LES FAVORIS DU CHEF A DECOUVRIR

 
“Tataki of Blue Fin Tuna and oriental salad” kort gebakken tonijnfilet en een mesclun van Japanse tuinkruiden, daikon, limoenschors, wasabicream en soja-gemberdressing  € 24.00 
 
‘ Tootsies Caesar Salad”, de klassieke New-Yorkse salade met ijsbergsla, huisgemaakte Caesardressing, lookcroûtons, tomatenblokjes en émincé van hoevekip € 19.00 
 
“ Tagliatelle met kort gebakken rode tonijn”, brede lintpasta met verse rode tonijn, courgette, kerstomaat, bladpeterselie, witte wijn, verse Italiaanse kruiden en een salsa van avocado’s € 27.00
 
“Scalopine di vitello con funghi e limone”, gepaneerde Lombardische kalfslapjes met champignonschijfjes, witte wijn, citroenboter, geserveerd met fijne lintpasta, Parmezaan en verse Italiaanse kruiden € 26.00 
 
"Groenlandse heilbotfilet ‘à l’unilatéral’ met gesmolten Mechelse asperges, geplette aardappel en verse kervel, lichte Dijonaise en afgewerkt  met grijze garnalen  € 29.00.
 
“Chef’s Lebanese kafta choise” uniek kleuren-en smakenpalet met kleine banderilla’s van lam, lamshamburgers, gevulde courgette, orzotto, en een yoghurt-munt dresing € 27.00 
 
“ Côte de Boeuf Black Angus Aberdeen” ( +/- 1kg ) schitterend gegrild Schots rundsvlees geserveerd met een fris slaatje, verse frietjes, huisgemaakte Béarnaise en peperroomsaus ( min. 2 pers.) € 79.00
 
 
LES DESSERTS

“Dame blanche” , klassieke bereiding met vanilleijs, warme chocolade en slagroom € 7.00

“Zabaglione al Amaretto” , sabayon op basis van amaretto en vanilleijs  € 8.00

“Verzorgd kaasbordje”, met notenbrood en druifjes  € 10.00

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag