Restaurant

Een pretentieloze keuken waar met verse producten wordt gewerkt en de "penne en tagliatelle" à la minute en al dente worden geserveerd ...

Reserveren kan via info@atthebebop.be  of bel 016/208604. Het restaurant is volzet op za 6 en di 9 oktober.

 

MENUKAART 17 OKTOBER

 
LES ENTREES  
 
 
Fondue van Brie en Camembert  met confit van Jonagold en Conférence en nazomers slaatje van herfstvruchten en balsamicocoulis € 15.00
 
 
Fillets de cailles en salade façon du Chef, lauwwarm slaatje van kwartelfilets, Conférence, Jonagold, chiffonade van grondwitloof, geserveerd met frambozenazijn en beurre d’ Isigny € 15.00
 
 
Geroosterde gamba’s  ( 3 stuks) geflambeerd met Ricard, brunoise van Zuiderse groentjes, afgewerkt met verse room en dragon € 15.00
 
 
 
 
LES INCONTOURNABLES
 
 
‘Penne all’ arrabbiata’‘ De Bebopklassieker bij uitstek!’ Italiaans pastagerecht met licht pikante tomatensaus, afgewerkt met Pesto Genovese, rosace van Parmaham en Parmezaanschilfers € 15.00
 
 
“ Risotto van boschampignons en fazant” , smeuïge Italiaanse Arboriorijst, cantherelles, girolles, beukenzwammen, julienne van fazantfilet, afgewerkt met Mascarpone en Parmezaanse kaas  € 23.00
 
 
“Canneloni con ricotta e spinaci” , huisgemaakte canneloni met ricottakaas, verse bladspinazie, basilicum en Parmezaanschilfers licht gegratineerd met Mozzarella di buffala en een salsa van kerstomaatjes 
en basilicumblaadjes  € 22.00 
 
 
.‘Gegrilde Ierse entrecôte (250-300gr)’ met een mesclun van jonge slablaadjes, knapperige Belgische frieten, geserveerd met groene peperroomsaus , gorgonzolasaus of verse Béarnaise € 29.00
 
 

LES FAVORIS DU CHEF A DECOUVRIR

 
‘Mesclun Ardennais ’ Mesclun van jonge slablaadjes en herfstfruit, crumble van geitenkaas, gerookte spekblokjes, sperzieboontjes, aardappelblokjes en een vinaigrette op basis van Luikse siroop € 19.00 
 
“Grancappelletto con funghi ed erbe aromatiche” , tortelloni giganti in een zachte paprikacoulis met enkele fijne groentjes, verse Italiaanse kruiden, afgewerkt met een crema Parmigiana en enkele beukenzwammen  € 23.00 
 
“Papardelle alla Boscaiola” vrije interpretatie van de Chef van dit traditioneel Italiaans recept. Brede lintpasta met Taleggiocrème, beukenzwammen, kastanjechampignons, Pancetta, witte wijn, afgewerkt met Pecorino al pepe  € 23.00 
 
 “Pavé de Cabillaud à l Ostendaise”,  in de oven gegaarde kabeljauwhaas, méli-mélo van pastinaak, schorseneer en butternut, fondue van knolselder en prei, Hollandaisesaus afgewerkt met Oostendse grijze garnalen € 29.00
 
” Gevulde kwartels met walnoten en kastanjes”, zacht gegaarde kwartelfilets met Brabants witloof, muskaatdruiven, gerisoleerde patatjes, jus van kwartel met  abrikozen € 28.50 
 
“Herb crusted lamb chops “ geroosterde lamskoteletjes met kruidenkorst,verse bladspinazie, enkele groenten, gesmolten bintjes met geitenkaas en zachte jus van het lam en rozemarijn€ 29.50 
.
“Filet de cerf aux myrtilles ”, zacht gegaarde hertenfilet, enkele herfstgroenten, girolles, huisgemaakte kroketjes en poivradesaus met blauwe bosbessen € 33.50 
 
“ Côte de Boeuf Black Angus Aberdeen” ( +/- 1kg ) schitterend gegrild Schots rundsvlees geserveerd met een fris slaatje, verse frietjes, huisgemaakte Béarnaise en peperroomsaus ( min. 2 pers.) € 79.00
 
LES DESSERTS

“Dame blanche” , klassieke bereiding met vanilleijs, warme chocolade en slagroom € 7.00

“Zabaglione al Amaretto” , sabayon op basis van amaretto en vanilleijs  € 8.00

“Verzorgd kaasbordje”, met notenbrood en druifjes  € 10.00

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag