Restaurant

Een pretentieloze keuken waar met verse producten wordt gewerkt en de "penne en tagliatelle" à la minute en al dente worden geserveerd ...

Reserveren kan via info@atthebebop.be  of bel 016/208604.

 

MENUKAART 1 MAART

 
LES GOUTS DU CHEF
 

De chef proudly presents zijn koude en warme appetizers. Laat u verrassen door zijn creativiteit van 5 verschillende hapjes, gebaseerd op de Oosterse, Mediterraanse en Belgisch-Franse keuken € 15.00

 

LES INCONTOURNABLES

 
‘Penne all’ arrabbiata’‘ De Bebopklassieker bij uitstek!’ Italiaans pastagerecht met licht pikante tomatensaus, afgewerkt met Pesto Genovese, rosace van Parmaham en Parmezaanschilfers € 15.00
 
 
“Canneloni  con ricotta e spinaci “  huisgemaakte canneloni van bladspinazie en Ricottakaas, licht gegratineerd  met  Parmezaanse kaas en afgewerkt met een ‘crème aux épinards’€ 20.00 
 
“ Citrus-Cured wild sea bass fillet and a herb risotto” , smeuïge  Arboriorijst  met wilde zeebaarsfilet, groene aspergepunten, verse Italiaanse kruiden, citroenparfum € 24.00
 
“Tataki of Blue Fin Tuna and oriental salad”  kort gebakken tonijnfilet en een mesclun van Japanse tuinkruiden, daikon, limoenschors, wasabicream en soja-gemberdressing € 24.00
 
 
.‘Gegrilde Ierse entrecôte (250-300gr)’ met een mesclun van jonge slablaadjes, knapperige Belgische frieten, geserveerd met groene peperroomsaus , gorgonzolasaus of verse Béarnaise € 29.00
 
 

LES FAVORIS DU CHEF A DECOUVRIR

“Pappardelle al sugo di pancetta e funghi” brede lintpasta met  krokante Pancettablokjes, kastanjechampignons, kerstomaat, chili, rode ui afgewerkt met een crème op basis van Taleggiokaas € 22.00
 
“A sweet and funky butternut spuash ravioli creation” open ravioli met een mousse van butternut, cashew en geitenkaas, afgewerkt met een crunchy  appel-walnoten-boter € 22.00.
 
“Spaghettini al tonno con pomodorini  freschi e acciughe ”  kort gebakken moot van verse blauwvin tonijn , salsa van kerstomaat en basilicum geserveerd met  fijne pasta en hartige tomatensaus € 26.00
 
“Dos de loup de Mer au four”, in de oven gegaarde zeewolffilet en verse tuinkruiden,  venkelmousseline, meli-melo van lentegroenten en afgewerkt met  een saus op basis van waterkers € 29.00 
 
“ Ossobuco” alla Milanese” klassiek Italiaans gerecht van zacht gegaarde kalfsschenkel, Roma tomaat, lookparfum, verse tuinkruiden, geserveerd met fijne lintpasta en afgewerkt met Gremolata € 29.00.
 
“ Carré d’agneau en croûte de persil”, gepersilleerde Nieuw-Zeelandse lamskroon met een jus van rozemarijn en tijm, lentegarnituur  geserveerd met gratin Dauphinois € 29.00 
 
“ Côte de Boeuf Black Angus Aberdeen” ( +/- 1kg ) schitterend gegrild Schots rundsvlees geserveerd met een fris slaatje, verse frietjes, huisgemaakte Béarnaise en peperroomsaus ( min. 2 pers.) € 79.00
 
LES DESSERTS

“Dame blanche” , klassieke bereiding met vanilleijs, warme chocolade en slagroom € 7.00
 

“Zabaglione al Amaretto” , sabayon op basis van amaretto en vanilleijs  € 8.00
 

“Verzorgd kaasbordje”, met notenbrood en druifjes  € 10.00

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag