Restaurant

Een pretentieloze keuken waar met verse producten wordt gewerkt en de "penne en tagliatelle" à la minute en al dente worden geserveerd ...

Reserveren kan via info@atthebebop.be  of bel 016/208604. Het restaurant is volzet op za 17 november.

 

MENUKAART 15 JANUARI

 
LES GOUTS DU CHEF
 
De Chef proudly presents zijn koude en warme appetizers.
Laat u verrassen door zijn creativiteit van 5 verschillende hapjes, gebaseerd op de Belgisch-Franse,
Mediterraanse en Oriëntaalse keuken. 
 
Deze worden enkel aangeboden als voorgerecht
 
 
 
 
 
LES INCONTOURNABLES
 
 
‘Penne all’ arrabbiata’‘ De Bebopklassieker bij uitstek!’ Italiaans pastagerecht met licht pikante tomatensaus, afgewerkt met Pesto Genovese, rosace van Parmaham en Parmezaanschilfers € 15.00
 
 
"Rigatoni alla “Vodka Absolut”, rigatonistaafjes met ragù di carne, creamy Vodka-tomatensaus, brunoise van fijne wintergroentjes, afgewerkt met een ricottaslaatje en Pecorino € 19.00
 
 
“ Citrus-Cured sea bream fillet and a herb-butternut risotto” , zacht gegaarde goudbrasemfilet met citroenboter, smeuïge Arboriorijst, butternut, groene aspergepunten, verse Italiaanse kruiden en Mascarpone € 23.00 
 
 
.‘Gegrilde Ierse entrecôte (250-300gr)’ met een mesclun van jonge slablaadjes, knapperige Belgische frieten, geserveerd met groene peperroomsaus , gorgonzolasaus of verse Béarnaise € 29.00
 
 

LES FAVORIS DU CHEF A DECOUVRIR

 
‘Mesclun Ardennais ’ Mesclun van jonge slablaadjes en herfstfruit, crumble van geitenkaas, gerookte spekblokjes, sperzieboontjes, aardappelblokjes en een vinaigrette op basis van Luikse siroop € 19.00 
 
“Lunette al tartufo ”, ravioli gevuld met zwarte truffel op een mousse van doperwtjes, geserveerd met een Taleggiocrème, Shi-také al burro di tartufo en verse Italiaanse kruiden € 23.00 .
 
“ Scalopine di Salmone all’olio di oliva e pasta frescha”, fijne lintpasta met verse kruiden, zucchini, melanzane en zacht gegaarde escalope van Schotse zalm met olijfolie extra vergine  € 23.00
 
“Spezzatino di vitello alla pizzaiola”, krokante kalfslapjes met mozzarella en oregano, lichtjes gegratineerd in de oven, uitgeserveerd met fijne lintpasta,verse Italiaanse kruiden en Parmezaan€ 25.00
 
” Magret de canard  rôti et laqué au miel et gingembre’ geroosterde eendenborstfilet met honing en gember, Oriëntaalse garnituur, zachte fondue van bintjes en citroengras, afgewerkt met brunoise van ananas, 
lychées, mango en sinaas € 29.00 .
 
“ Chef’s filet de porcelet au bleu et  pousses d’épinards”, in de oven gegaarde filet van jong varken, stoemp van savooi, lardons, Bleu d’Auvergne, kroketjes van pastinaak en amandelen en afgewerkt met een lichte Bordelaise € 29.00
 
“ Côte de Boeuf Black Angus Aberdeen” ( +/- 1kg ) schitterend gegrild Schots rundsvlees geserveerd met een fris slaatje, verse frietjes, huisgemaakte Béarnaise en peperroomsaus ( min. 2 pers.) € 79.00
 
 
LES DESSERTS

“Dame blanche” , klassieke bereiding met vanilleijs, warme chocolade en slagroom € 7.00

“Zabaglione al Amaretto” , sabayon op basis van amaretto en vanilleijs  € 8.00

“Verzorgd kaasbordje”, met notenbrood en druifjes  € 10.00

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag