Restaurant

Een pretentieloze keuken waar met verse producten wordt gewerkt en de "penne en tagliatelle" à la minute en al dente worden geserveerd ...

Reserveren kan via info@atthebebop.be  of bel 016/208604. Het restaurant is volzet op do 23 augustus

 

MENUKAART 17 AUGUSTUS

LES ENTREES  
 
"Stoofpotje van Zeeuws mosseltjes à l’orientale", met brunoise van zomergroentjes,chili, citroengras, koriander, witte wijn en gember € 15.00
 
"Gegratineerde Zeeuwse mosseltjes" met huisgemaakte kruidenboter, ichte lookparfum, Roomse kervel en Emmenthal € 15.00
 
"Huisgemaakte tonijnkroketjes" met fris zomerslaatje, geserveerd met Spaanse Romescosaus en gefrituurde peterselie € 15.00
 
"Zeekat op zijn Mediterraans", gebakken smaakvolle inktvis uit de Noordzee met brunoise van Zuiderse groeten, rode chili, platte peterselie, Sherry-azijn en olijfolie extra vergine € 15.00
 
 
 
LES INCONTOURNABLES
 
‘Penne all’ arrabbiata’‘ De Bebopklassieker bij uitstek!’ Italiaans pastagerecht met licht pikante tomatensaus, afgewerkt met Pesto Genovese, rosace van Parmaham en Parmezaanschilfers € 15.00
 
 
“ Risotto degli innamorati” , smeuïge Arboriorijst,op smaak gebracht  met een bisque van schaaldieren, en fijne Mediteraanse groentjes, geserveerd  met enkele coquilles, palourdes, en gamba € 24.00
 
 
“Scalopine di vitello con funghi e limone”, gepanneerde Lombardische kalfslapjes Met champignonschijfjes, witte wijn, citroenboter, geserveerd met fijne lintpasta, Parmezaan en Verse Italiaanse kruiden € 26.00
 
 
.‘Gegrilde Ierse entrecôte (250-300gr)’ met een mesclun van jonge slablaadjes, knapperige Belgische frieten, geserveerd met groene peperroomsaus , gorgonzolasaus of verse Béarnaise € 29.00
 
 

LES FAVORIS DU CHEF A DECOUVRIR

 
‘Variation autour la vrai salade Lyonaise’ vrije interpretatie door de Chef van deze Franse klassieker. Mesclun van jonge slablaadjes lardons, lookcroûtons, en zomers fruit, afgewerkt met een gepocheerd hoeve-eitje en Xeres   € 22.00
 
“ Boeuf de selection saisi, marinade instantanée” tataki van rundsfilet, lichte Yakitorimarinade, lauwwarme mesclun  van jonge slablaadjes, krieltjes, Roomse kervel, verfrissende crudités en mieriksworteldressing  € 23.00 
 
 “Spaghettini al mare”,  Zomers gerechtje met fijne lintpasta, geroosterde gamba’s, verse palourdes, enkele mosseltjes, torrito’s, zucchini,  pepers, rode ui en zilt zeekraal, € 26.00 ..
 
“Raviolini con crema di ricotta di bufala e foglioline di spinaci ” , huisgemaakte ravioli met ricotta van buffelmelk, bladspinazie, verse Italiaanse kruiden, afgewerkt met een salsa van kerstomaatjes en bieslook  € 22.00 
 
“ Solletes façon Belle Meunièré “ , krokant gebakken sliptongetjes met een mesclun van jonge slablaadjes en crudités, geserveerd met geplette aardappel, citroenpartjes, verse peterselie en huisgemaakte remouladesaus. € 29.00 
 
“Lomo Chimichuri” , Medaillons van  Ardeens varkenshaasje, licht gemarineerd met Argentijnse pesto, gestoofde sperzieboontjes, patatas bravas, met spicy tomatensaus en zure room € 27.00..
 
“ Côte de Boeuf Black Angus Aberdeen” ( +/- 1kg ) schitterend gegrild Schots rundsvlees geserveerd met een fris slaatje, verse frietjes, huisgemaakte Béarnaise en peperroomsaus ( min. 2 pers.) € 79.00
 
LES DESSERTS

“Dame blanche” , klassieke bereiding met vanilleijs, warme chocolade en slagroom € 7.00

“Zabaglione al Amaretto” , sabayon op basis van amaretto en vanilleijs  € 8.00

“Verzorgd kaasbordje”, met notenbrood en druifjes  € 10.00

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag