Restaurant

Een pretentieloze keuken waar met verse producten wordt gewerkt en de "penne en tagliatelle" à la minute en al dente worden geserveerd ...

Reserveren kan via info@atthebebop.be  of bel 016/208604. Het restaurant is volzet op za 17 november.

 

MENUKAART 17 OKTOBER

 
LES ENTREES  
 
 
Fondue van Brie en Camembert  met confit van Jonagold en Conférence en nazomers slaatje van herfstvruchten en balsamicocoulis € 15.00
 
 
Fillets de cailles en salade façon du Chef, lauwwarm slaatje van kwartelfilets, Conférence, Jonagold, chiffonade van grondwitloof, geserveerd met frambozenazijn en beurre d’ Isigny € 15.00
 
 
Geroosterde gamba’s  ( 3 stuks) geflambeerd met Ricard, brunoise van Zuiderse groentjes, afgewerkt met verse room en dragon € 15.00
 
 
 
 
LES INCONTOURNABLES
 
 
‘Penne all’ arrabbiata’‘ De Bebopklassieker bij uitstek!’ Italiaans pastagerecht met licht pikante tomatensaus, afgewerkt met Pesto Genovese, rosace van Parmaham en Parmezaanschilfers € 15.00
 
 
“ Risotto van boschampignons en fazant” , smeuïge Italiaanse Arboriorijst, cantherelles, girolles, beukenzwammen, julienne van fazantfilet, afgewerkt met Mascarpone en Parmezaanse kaas  € 23.00
 
 
“Canneloni con ricotta e spinaci” , huisgemaakte canneloni met ricottakaas, verse bladspinazie, basilicum en Parmezaanschilfers licht gegratineerd met Mozzarella di buffala en een salsa van kerstomaatjes 
en basilicumblaadjes  € 22.00 
 
 
.‘Gegrilde Ierse entrecôte (250-300gr)’ met een mesclun van jonge slablaadjes, knapperige Belgische frieten, geserveerd met groene peperroomsaus , gorgonzolasaus of verse Béarnaise € 29.00
 
 

LES FAVORIS DU CHEF A DECOUVRIR

 
‘Mesclun Ardennais ’ Mesclun van jonge slablaadjes en herfstfruit, crumble van geitenkaas, gerookte spekblokjes, sperzieboontjes, aardappelblokjes en een vinaigrette op basis van Luikse siroop € 19.00 
 
“Grancappelletto con funghi ed erbe aromatiche” , tortelloni giganti in een zachte paprikacoulis met enkele fijne groentjes, verse Italiaanse kruiden, afgewerkt met een crema Parmigiana en enkele beukenzwammen  € 23.00 
 
“Papardelle alla Boscaiola” vrije interpretatie van de Chef van dit traditioneel Italiaans recept. Brede lintpasta met Taleggiocrème, beukenzwammen, kastanjechampignons, Pancetta, witte wijn, afgewerkt met Pecorino al pepe  € 23.00 
 
 “Pavé de Cabillaud à l Ostendaise”,  in de oven gegaarde kabeljauwhaas, méli-mélo van pastinaak, schorseneer en butternut, fondue van knolselder en prei, Hollandaisesaus afgewerkt met Oostendse grijze garnalen € 29.00
 
” Gevulde kwartels met walnoten en kastanjes”, zacht gegaarde kwartelfilets met Brabants witloof, muskaatdruiven, gerisoleerde patatjes, jus van kwartel met  abrikozen € 28.50 
 
“Herb crusted lamb chops “ geroosterde lamskoteletjes met kruidenkorst,verse bladspinazie, enkele groenten, gesmolten bintjes met geitenkaas en zachte jus van het lam en rozemarijn€ 29.50 
.
“Filet de cerf aux myrtilles ”, zacht gegaarde hertenfilet, enkele herfstgroenten, girolles, huisgemaakte kroketjes en poivradesaus met blauwe bosbessen € 33.50 
 
“ Côte de Boeuf Black Angus Aberdeen” ( +/- 1kg ) schitterend gegrild Schots rundsvlees geserveerd met een fris slaatje, verse frietjes, huisgemaakte Béarnaise en peperroomsaus ( min. 2 pers.) € 79.00
 
LES DESSERTS

“Dame blanche” , klassieke bereiding met vanilleijs, warme chocolade en slagroom € 7.00

“Zabaglione al Amaretto” , sabayon op basis van amaretto en vanilleijs  € 8.00

“Verzorgd kaasbordje”, met notenbrood en druifjes  € 10.00

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag