Restaurant

Een pretentieloze keuken waar met verse producten wordt gewerkt en de "penne en tagliatelle" à la minute en al dente worden geserveerd ...

Reserveren kan via info@atthebebop.be  of bel 016/208604. 

MENUKAART 14 SEPTEMBER

 
LES GOUTS DU CHEF
 

De chef proudly presents zijn koude en warme appetizers. Laat u verrassen door zijn creativiteit van 5 verschillende hapjes, gebaseerd op de Oosterse, Mediterraanse en Belgisch-Franse keuken € 15.00

 

LES INCONTOURNABLES

 
‘Penne all’ arrabbiata’‘ De Bebopklassieker bij uitstek!’ Italiaans pastagerecht met licht pikante tomatensaus, afgewerkt met Pesto Genovese, rosace van Parmaham en Parmezaanschilfers € 15.00
 
‘“Laid-Back risotto with green asparagus”, smeuïge Arboriorijst met groene asperges, fijne groentjes, Parmezaanse kaas, en brodo di verdure € 20.00
 
“Spezzatino di vitello al limone e pasta frescha” , klassiek Italiaans pastagerecht met fijne kalfslapjes in een citroen-champignonsausje, afgewerkt met bladpeterselie en geraspte Parmezaanse kaas
€ 24.50
 
‘Gegrilde Ierse entrecôte (250-300gr)’ met een mesclun van jonge slablaadjes, knapperige Belgische frieten, geserveerd met groene peperroomsaus , gorgonzolasaus of verse Béarnaise
€ 29.00
 
 

LES FAVORIS DU CHEF A DECOUVRIR

‘Chef’s Original Quinoa Salad with goat cheese’ , Vegetarisch Quinoa-slaatje met walnoten, Jonagold, gedroogd fruit, verse munt, cidervinaigrette en afgewerkt met croustillant van geitenkaas en honing € 19.00
 
“The fabulous eggplant lasagna”, huisgemaakte vegetarische lasagna van gegrilde aubergines, courgette, bladspinazie, licht gegratineerd met gemalen Mozarella en Parmezaanse kaas € 19.00
“Lunette al tartufo ”, ravioli gevuld met zwarte truffel op een mousse van doperwtjes, geserveerd met een Taleggiocrème, Shi-také al burro di tartufo en verse Italiaanse kruiden  € 22.50
 
“Grancappelletto con funghi ed erbe aromatiche” , tortelloni giganti in een zachte paprikacoulis met enkele fijne groentjes, verse Italiaanse kruiden, afgewerkt met een crema Parmigiana en enkele beukenzwammen
€ 22.50
 
‘Pavé de cabillaud à l’Ostendaise’ , Kabeljauwhaas met Zeeuwse mosseltjes en champignons, bintjespuree met fijne tuinkruiden, nazomerse groenten, afgewerkt met witte wijnsaus en grijze garnalen
€ 29.00
 
‘Noissettes d’agneau grillées au romarin et miel d’acacia’ Geroosterde lamsrumpsteaks met rozemarijn en honing van de imker, de eerste herfstgroenten, fondue van bintjes met geitenkaas en zachte jus van het lam.
€ 29.00
 
“ Côte de Boeuf Black Angus Aberdeen” ( +/- 1kg ) schitterend gegrild Schots rundsvlees geserveerd met een fris slaatje, verse frietjes, huisgemaakte Béarnaise en peperroomsaus ( min. 2 pers.) € 79.00
 
LES DESSERTS

“Dame blanche” , klassieke bereiding met vanilleijs, warme chocolade en slagroom € 6.00
 

“Zabaglione al Amaretto” , sabayon op basis van amaretto en vanilleijs  € 7.00
 

“Verzorgd kaasbordje”, met notenbrood en druifjes  € 8.00

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag