Restaurant

Een pretentieloze keuken waar met verse producten wordt gewerkt en de "penne en tagliatelle" à la minute en al dente worden geserveerd ...

Reserveren kan via info@atthebebop.be  of bel 016/208604. Het restaurant is volzet op donderdag 11 mei.

MENUKAART 14 JUNI

SUMMERTIME AT THE BEBOP 
 
 
MEDITERRAANS MEZZEBORDJE met Libanese en Italiaanse  specialiteiten. Humous met butternut en koreander, tapenades, gemarineerde feta, Tzatziki, Bastarda di Grappa, salami spianata, prosciutto crudo, grissini
€ 12.00 per persoon

 

LES GOUTS DU CHEF

De chef proudly presents zijn koude en warme appetizers. Laat u verrassen door zijn creativiteit van 5 verschillende hapjes, gebaseerd op de Oosterse, Mediterraanse en Belgisch-Franse keuken € 15.00

LES INCONTOURNABLES

'Penne all’ arrabbiata’ ‘De Bebopklassieker bij uitstek!’ Italiaans pastagerecht met licht pikante  tomatensaus, afgewerkt met  Pesto Genovese, rosace van Parmaham en Parmezaanschilfers € 15.00
 
 
“Risotto degli innamorati “, smeuïge Arboriorijst met rivierkreeftjes, brunoise van  lentegroentjes, aspergepunten, Mascarpone en een jus van langoustines € 23.00
 
 
“Spezzatino di vitello al limone e pasta frescha” , klassiek Italiaans pastagerecht met fijne kalfslapjes in een citroen-champignonsausje, afgewerkt met bladpeterselie en geraspte Parmezaanse kaas € 24.50
 
 
‘Gegrilde Ierse entrecôte (250-300gr)’ met een mesclun van jonge slablaadjes, knapperige Belgische frieten, geserveerd met groene peperroomsaus , gorgonzolasaus of verse Béarnaise € 29.00
 
 
“ Ierse côte à l’os Tomahawk”  ( +/- 950 gr ) schitterend gegrild Iers rundsvlees, geserveerd met een fris slaatje, verse frietjes, huisgemaakte Béarnaise  en peperroomsaus ( min. 2 pers.) € 72.00
 

LES FAVORIS DU CHEF A DECOUVRIR

‘ Tootsies Caesar Salad”, de klassieke New-Yorkse salade met ijsbergsla, huisgemaakte  Caesardressing, lookcroûtons, tomatenblokjes en émincé van gerookte kipfilet  € 19.00
 
‘The Great Salade Lyonaise’ , mesclun van jonge slablaadjes en frisse lentekruiden, croûtons, gepocheerd hoeve-ei, spekblokjes, krieltjes en een lauwwarme Balsamicodressing € 19.00
 
‘Vietnamese Giant Shrimp Salad’ Oriëntaals geïnspireerde salade met Black-Tiger Gamba’s, mango, ananas en een dressing op basis van koriander en limoen € 21.00
 
‘Chef’s Original Quinoa Salad with goat cheese’ Vegetarisch Quinoa-slaatje met walnoten, Jonagold, gedroogd fruit, verse munt, cidervinaigrette en afgewerkt  met croustillant van geitenkaas en honing € 19.00
 
‘Rigatoni alla “Vodka Absolut”,  Pastastaafjes met creamy Vodka-Mascarpone tomatensaus, brunoise van fijne lentegroentjes, afgewerkt met een ricottaslaatje en Parmezaan € 19.00
 
“Papardelle alla caponata’ brede lintpasta met gegrilde paprika, aubergine, artisjok, pijnboompitten, basilicumpesto en Pecorino al pepe € 19.00
 
‘‘Pesce spada alla griglia in salsa aromatiche" gegrilde zwaardvis met  avocadosalsa, geconfijte venkelblaadjes, spaghetti van courgette, bintjespuree met zongedroogde tomaatjes en olijfolie extra vergine  € 27.00
 
“ Chef’s Libanese köfta choise”, unieke kleuren - en smakenpalet met kleine banderilla’s van lam, kruidenhamburgers, Libanese garnituur, orzotto met Mascarpone en een yoghurt-munt dressing  € 27.00
 
 

“Dame blanche” , klassieke bereiding met vanilleijs, warme chocolade en slagroom € 6.00
 

“Zabaglione al Amaretto” , sabayon op basis van amaretto en vanilleijs  € 7.00
 

“Verzorgd kaasbordje”, met notenbrood en druifjes  € 8.00

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag