Restaurant

Een pretentieloze keuken waar met verse producten wordt gewerkt en de "penne en tagliatelle" à la minute en al dente worden geserveerd ...

Reserveren kan via info@atthebebop.be  of bel 016/208604. Het restaurant is volzet op vr 22 juni, za 23 juni en za 30 juni

 

MENUKAART 23 MEI

 
LES GOUTS DU CHEF
 

De chef proudly presents zijn koude en warme appetizers. Laat u verrassen door zijn creativiteit van 5 verschillende hapjes, gebaseerd op de Oosterse, Mediterraanse en Belgisch-Franse keuken € 15.00

 

LES INCONTOURNABLES

 
‘Penne all’ arrabbiata’‘ De Bebopklassieker bij uitstek!’ Italiaans pastagerecht met licht pikante tomatensaus, afgewerkt met Pesto Genovese, rosace van Parmaham en Parmezaanschilfers € 15.00
 
 
“ Piselli, fave, arborio e basilicum” , smeuïge  risotto van Arboriorijst, tuinbonen, doperwtjes, Mascarpone, basilicum, huisgemaakte groentenbouillon en Parmezaan € 19.00
 
 
 
“Linguine e vongole veraci”, fijne lintpasta met verse venusschelpen,lookparfum, Romeinse kervel, witte wijn en rode chilipepers € 22.00
 
 
 
.‘Gegrilde Ierse entrecôte (250-300gr)’ met een mesclun van jonge slablaadjes, knapperige Belgische frieten, geserveerd met groene peperroomsaus , gorgonzolasaus of verse Béarnaise € 29.00
 
 

LES FAVORIS DU CHEF A DECOUVRIR

 
"Chef’s Original Quinoa Salad with goat cheese’ Vegetarisch Quinoa-slaatje met  walnoten, Jonagold, gedroogd fruit, verse munt, cidervinaigrette en afgewerkt met croustillant van geitenkaas en honing € 22.00
 
“Tataki of Blue Fin Tuna and oriental salad”  kort gebakken tonijnfilet en een mesclun van Japanse tuinkruiden, daikon, limoenschors,  wasabicream en soja-gemberdressing  € 24.00
 
“Spaghettini al tonno con pomodorini  freschi e acciughe ”  kort gebakken moot van verse blauwvin tonijn , salsa van kerstomaat en basilicum geserveerd met  fijne pasta en hartige tomatensaus € 26.00
 
 “Filet de fletan noir aux asperges de Malines’ Ijslandse witte heilbotfilet, in hoeveboter gesmolten Mechelse asperges, geplette aardappel, verse kervel, Hollandaise met lichte touch van moutarde de Meaux € 29.00 
 
“ Straccetti di vitello”, fijne kalfslapjes licht gegratineerd met mozarella di buffala, kerstomaat en basilicum, geserveerd met brede lintpasta en Italiaanse kruiden € 27.00
 
“ Côte de Boeuf Black Angus Aberdeen” ( +/- 1kg ) schitterend gegrild Schots rundsvlees geserveerd met een fris slaatje, verse frietjes, huisgemaakte Béarnaise en peperroomsaus ( min. 2 pers.) € 79.00
 
LES DESSERTS

“Dame blanche” , klassieke bereiding met vanilleijs, warme chocolade en slagroom € 7.00
 

“Zabaglione al Amaretto” , sabayon op basis van amaretto en vanilleijs  € 8.00
 

“Verzorgd kaasbordje”, met notenbrood en druifjes  € 10.00

Tiensestraat 82 3000 Leuven

016 20 86 04 - info@atthebebop.be

Open vanaf 16:00
Gesloten op zondag & maandag